Ann Art Finland

Hei, nimeni on Anna, tämä on taidestudioni ”Ann Art Finland”. Täällä työskentelen erilaisissa projekteissa erilaisilla materiaaleilla ja tekniikoilla luoden keramiikkaa, lasia, akryylia, metallia ja muita taideteoksia sekä koruja. Olen utelias ihminen, joka rakastaa uusia, tuntemattomia ja joskus "outoja" tekniikoita yhdistäen eri materiaaleja samassa työssä. Täällä, studiossani, teen luovia kokeilujani!

”Ann Art Finland” studio on pieni, viihtyisä työtila. Se on täysin varusteltu ja sijaitsee kätevästi kaupungin luovalla alueella, lasinpuhallus studioiden ja Suomen lasimuseon vieressä. Tämä on remontoitu työtila historiallisessa Riihimäen vanhassa lasitehtaassa.

Studiossa on kaksi tehokasta uunia. Polttolämpötila voi olla 1400 °C. Ne ovat välttämättömiä keramiikasta ja lasista tehdyissä taideteoksissa. Toinen uuni on iso ja toinen pienikokoinen ja kuljetettava uuni, jonka ansiosta voin ottaa sen helposti mukaani työpajoihin. ”Ann Art Finland” studio tarjoaa mahdollisuuden yksityisiin kursseihin ja työpajoihin, drejan, sekä lasi- ja keramiikan polttouunin vuokraamiseen.