PääkonttoriTakaisinTaidelasitehdas

Pakkauslasitehdas

Pakkauslasitehdas on monessa mielessä lasitehtaan sydän. Useaan osaan - ja suuntaan - laajennettu rakennuskokonaisuuden leimallisin osa on vuonna 1919 ikkunalasin valmistusta varten rakennettu villiviinipeitteinen Lasitehtaanaukiolle avautuva päätyosa, jossa toimivat nykyiset lasihytit ja käsityöläiset.

Vaikuttavan rakennuksen sydämessä on kaksi suurta lasimiiluja sisältänyttä tilaa: yli 11m korkea tuleva tapahtumatila Masuuni ja vain hieman sitä matalampi Pikkusali.

Pakkauslasitehdas kuvituskuva
Interaktiivinen kartta.Pakkauslasitehdas kuvituskuva

Tilakehitys

Löydät verkkosivuiltamme alustavat suunnitelmat ja visiot tulevista tiloista Riihimäen Lasitehtaalla. Tässä vaiheessa haluamme jakaa suunnitelmamme ja antaa sinulle käsityksen siitä, millaisia tiloja alueelle on suunnitteilla.

On kuitenkin tärkeää huomioida, että kyseessä ovat alustavat suunnitelmat, ja muutoksia voi vielä tapahtua. Tule tutustumaan ja inspiroitumaan tulevasta tilakehityksestä.

Toimiston pohjapiirrustus.

Nykytilojen vuokraus ja hinnasto

Lasitehdas tarjoaa toistaiseksi tapahtumiin tiloja käytettäväksi vain lyhytaikaisesti.

Lasitehtaan miljöö ja käytössä olevat tilat antavat mahdollisuuden järjestää esimerkiksi pienimuotoisen kulttuuritapahtuman järjestämiseen uniikissa ja rosoisessa tehdasympäristössä.

Hinnasto ja lisätiedot