Lasisiminkulma.

Yhteisö

Kallioinen yhtiöt Oy

Kallioinen Yhtiöt osti Lasitehtaan vuonna 2021. Syksyllä 2022 kiinteistön kehittämistavoitteeksi linjattiin lasitehtaan kehittäminen kansallisesti merkittäväksi kulttuurin ja innovaatiotoiminnan keskukseksi.

Kallioinen Yhtiöt Oy on erikoistunut kiinteistöjen vuokraamiseen. Vuokrakiinteistövalikoimamme lukeutuu lähes 40 erilaista toimi-, liike- ja varastotilaa. Kiinteistömme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Etelä-Suomessa.

Ostamme, rakennamme ja kehitämme kiinteistöjä asiakaslähtöisesti. Emme tiloja meille vaan käyttäjän tarpeisiin. Kuuntelemme herkällä korvalla kaikkia asiakkaitamme, tilamme ovat helposti muokattavasissa asiakkaiden tarpeiden mukaisiksi.

  • 39 kiinteistöä, joissa tuotanto-, toimisto- ja myymälätiloja sekä lämmintä että kylmää varastotilaa
  • Noin 120 vuokralaista
  • Yhteispinta-ala noin 91 000 m2

Yhteistyössä

Liike oy arkkitehtistudio

Lasitehtaan tilojen ja tulevaisuuden ideoinnista ja suunnittelusta vastaa helsinkiläinen kiinteistökehittämisen ja arkkitehtisuunnittelun asiantuntija LIIKE Oy Arkkitehtistudio.

Riihimäen Kaupunki

Riihimäen kaupunki osallistuu aktiivisesti yhteistyössä Kallioisen kanssa Lasin alueen ja Lasitehtaan tulevaisuuden kehittämiseen.

Suomen Lasimuseo

Suomen Lasimuseon juuret ovat Lasitehtaalla. Valtakunnallisena vastuumuseona Lasimuseo ylläpitää suomen lasitaiteen historiaa ja toimii yhteistyössä Lasitehtaan kanssa.

KOTSI

Lasitehtaan verkkosivujen toteutuksesta vastannut yritys. Verkkosivujen, digitaalisen markkinoinnin, sisällöntuotannon ja yritysilmeiden asiantuntija.