Lasitehtaan tilat

Pääkonttori

Pääkonttori

Taidelasitehdas

Taidelasitehdas

Pakkauslasitehdas

Pakkauslasitehdas

Interaktiivinen kartta.Interaktiivinen kartta.Pakkauslasitehdas kuvituskuvaTaidelasitehdas kuvituskuva
Pääkonttori
Taidelasitehdas
Pakkauslasitehdas

Visio Riihimäen Lasitehtaalla

Luo visiosi omasta tilastasi historiallisessa tehdasympäristössä!

Riihimäen Lasitehdas on kehitysvaiheessa oleva alue, jossa potentiaalisilla vuokralaisilla on ainutlaatuinen mahdollisuus luoda omat tilansa yhdessä Kallioinen Yhtiöt Oy:n kanssa. Tarjoamme houkuttelevan tilaisuuden visioida ja suunnitella tilat juuri omien tarpeiden mukaisesti Riihimäen Lasitehtaalle.

Kohderyhmämme koostuu yrityksistä, järjestöistä, koulutusorganisaatioista ja kulttuuritoimijoista, jotka etsivät toimistoa tai toimipaikkaa. Alueella on valtavasti potentiaalia, ja me haluamme auttaa sinua toteuttamaan visionne.

Nykytilojen vuokraus

Riihimäen Lasitehtaan nykytilat tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Tilojamme on käytetty menestyksekkäästi erilaisissa tapahtumissa, kuten Halloween-tapahtumassa, näyttelyissä ja pop-up-tapahtumissa.

Hinnasto ja lisätiedot

Alueella on tarjolla myös varastotilaa.

Varastot oikotiellä

Yhteystiedot

Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan luomaan tulevaisuuden tilasi Riihimäen Lasitehtaalle! Tarjoamme asiantuntemusta, yhteistyötä ja mahdollisuuden toteuttaa ainutlaatuisen vision. Lisäksi haluamme mainita, että Riihimäen Lasitehtaalla on myös mahdollisuus vuokrata jo olemassa olevia tiloja erilaisiin tapahtumiin.